تخمیر چیست؟ پایین بودن غذاهای تخمیر شده

 

 

تخمیر یک تکنیک باستانی برای حفظ مواد غذایی است.

 

این فرآیند امروزه هنوز هم برای تولید غذاهایی مانند شراب ، پنیر ، سوسیس ، ماست و کومبوچا مورد استفاده قرار می گیرد.

 

غذاهای تخمیر شده سرشار از پروبیوتیک های مفید هستند و با طیف وسیعی از مزایای سلامتی همراه هستند - از هضم بهتر گرفته تا ایمنی قوی تر (منبع 1Trusted ، منبع 2Trusted).

 

در این مقاله نگاهی به تخمیر مواد غذایی از جمله فواید و ایمنی آن می پردازد.

 

تخمیر مواد غذایی چیست؟

تخمیر فرایندی طبیعی است که از طریق آن میکروارگانیسم هایی مانند مخمر و باکتریها کربوهیدرات ها - مانند نشاسته و قند - را به الکل یا اسیدها تبدیل می کنند.

 

الکل یا اسیدها به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی عمل می کنند و به غذاهای تخمیر زرد و لکه دار متمایز می دهند.

 

تخمیر همچنین باعث رشد باکتریهای مفید ، معروف به پروبیوتیک می شود.

 

نشان داده شده است که پروبیوتیک باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی و همچنین دستگاه گوارش و سلامت قلب می شود (1 منبع اعتماد ، منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted).

 

 

بنابراین ، اضافه کردن غذاهای تخمیر شده به رژیم غذایی شما ممکن است به نفع کلی شما باشد.


رسانه برتر ایرانیان تخمیر ,غذاهای ,منبع ,غذایی ,ایمنی ,مواد ,غذاهای تخمیر ,مواد غذایی ,تخمیر مواد ,منبع 2trusted ,بودن غذاهای ,بودن غذاهای تخمیر ,تخمیر چیست؟ پایین منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سورس کد مدرسه نمونه دولتی سید کمال ???? دوستم داشته باش ???? Sky دانلود فیلتر شکن برای تلگرام قصه نویسی ، داستان نویسی ، وخاطره نویسی سال ۹۸